Komt u met eigen vervoer naar Harlingen, dan volgt u vanaf de Afsluitdijk (A7) de N31 en via Leeuwarden de A31. ANWB-wegwijzers wijzen u vervolgens de weg naar Harlingen Haven.

Reist u met het openbaar vervoer, dan vertrekken er vanuit Leeuwarden regelmatig treinen naar Harlingen (kijk op www.ns.nl). Vanaf station Harlingen Haven loopt u in ca. 5 minuten naar de veerbootterminal.

Komt u met de bus dan neemt u vanaf Alkmaar de Qliner 350 (via de Afsluitdijk) en lijn 132 (overstappen op "Kop Afsluitdijk") naar Harlingen (zie ook www.connexxion.nl. Busdiensten van het streekvervoer met bestemming Harlingen, lijn 97  (Leeuwarden/Franeker/Harlingen v.v.) en lijn 99 (Heerenveen/Sneek/Harlingen v.v.) hebben een bushalte voor de deur van de veerbootterminal (zie ook www.arriva.nl). Ook lijnen 71,75 en 199 stoppen voor de veerbootterminal in Harlingen.

Voor inlichtingen voor de aansluiting van de veerboten op het openbaar vervoer kunt u kijken op www.9292ov.nl.

Parkeren in Harlingen.

In Harlingen zijn diverse parkeergelegenheden, overdekt en niet overdekt. Door middel van (ANWB) borden wordt u de weg naar de terreinen gewezen. Kijk voor meer informatie op www.harlingenparkeren.nl.

Rederij Doeksen verzorgt het vervoer van en naar Terschelling en Vlieland, en ook tussen Vlieland en Terschcelling. Voor informatie over de dienstregeling en het boeken van boottickets kunt u bellen met 0900-3635736 (0900-doeksen) of kijken op www.rederij-doeksen.nl.

Op Terschelling staan bij aankomst de bussen en taxi's voor u klaar om u naar uw vakantieadres te brengen. Ook kunt u fietsen huren, de fietsverhuurder verzorgt dan het vervoer van uw bagage naar uw vakantieadres. Kijk voor informatie op www.fietsenopterschelling.nl.

B & B "de Wadkant"bereikt u door per auto, fiets of lopend de borden richting Midsland te volgen. Na ca. 2 kilometer vindt u ons aan de rechterkant van de weg, schuin tegenover "Hotel Bornholm". Met de bus gaat u ook richting Midsland, en stopt u bij de halte "Bornholm". U loopt dan een klein stukje terug.